if. Vestibulum | Sed vulputate

Salon pogrebne opreme Magdalena
Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print
Jastrebarsko        Klinča Sela                 Donja Kupčina

Pogrebno poduzeće Magdalena uspješno posluje već 20 godina. U proteklom razdoblju poduzeće je bilo koncesionar pogrebnih usluga na području općine Pisarovina. Salon pogrebne opreme Magdalena posluje u svoje tri poslovne jedinice koje se nalaze u Jastrebarskom, Klinča Selima te Donjoj Kupčini. Pogrebno poduzeće Magdalena za obavljanje svojih usluga koristi svoja dva specijalizirana pogrebna vozila. Direktor poduzeća je Željko Horvat.

Jastrebarsko,

A. Mihanovića 14

Klinča Sela,

 Karlovačka cesta 32

Specijalizirano vozilo

Donja Kupčina,

 D. Kupčina  388

O nama

Kakve su cijene pogrebne opreme i usluge?

Što je sve uključeno u pogrebnu opremu i uslugu potrebnu za sahranu?

Što trebam učiniti kada dođe do smrtnog slučaja u obitelji?

Ono što Vas zanima…

pročitaj višepročitaj višepročitaj više

Dežurstvo 0-24 sata


091-51 78 971

091-25 15 115


info@pogrebno-magdalena.com

Poduzeće je pokrenuto zbog nezadovoljstva kod pruženih usluga koje smo bili i sami prisiljeni koristiti. Najviše nedostataka u usluzi je bilo pomanjkanje osjećaja, pijeteta prema pokojnoj osobi i samom odnosu prema obitelji pokojne osobe. Sve se svodilo na doslovno trgovinu u kojoj imate dostavu i prijevoz. Upravo zbog svih tih nedostataka, a doživljenih na vlastitoj koži, to nas je potaklo da se bavimo ovim zanimanjem. Da, zanimanjem, jer je ovo daleko više od posla. Ovim poslom ne mogu biti osobe koje nemaju poziv u srcu, koje ne dijele osjećaje s obitelji pokojnika i kojima nije najbitnija zarada već zadovoljstvo naručitelja. Osim tih osobina mora postojati i posebna socijalna osjetljivost, jer najbitnije je primjereno opremiti i sa potpunim pijetetom ispratiti pokojnu osobu na vječni počinak uz najmanji realni trošak za obitelj. Sve ove godine upravo to i činimo na opće zadovoljstvo naših naručitelja.

Naša misija je biti u vrhu pogrebnih poduzeća svojim radom, poštenjem i suosjećajošću uz konstantno poboljšanje svoje opreme i usluga.


Vizija je širenje svijesti o vrijednosti ovog zanimanja kojemu je cilj stalno usavršavanje i napredovanje uz praćenje svjetskih trendova te širenje poslovanja u regiji.